Alanna Nautic Service
Šetalište kneza Branimira 1, Biograd na Moru
Pon-Sub: 07:00 - 17:00

Alanna Nautički Servis

Alanna Nautic Service započeo je s radom 2014. godine na području Biograda na Moru – Marina Kornati. Profesionalno osoblje s dugogodišnjim iskustva na području održavanja plovila garancija su visokoj kvaliteti pruženih usluga i vrhunskim uvjetima servisa.

Uz naše partnere spremni smo Vam pružiti kvalitetnu uslugu održavanja i servisiranja svih vrsta plovila, brodskih i vanbrodskih motora, elektronike i ostale brodske opreme. Raspolažemo suvremenom i kvalitetnom opremom i alatima koji nam omogućuju izvršavanje svih vrsta radova u skladu s propisima proizvođača.

Specijalizirani smo za kompletnu brigu o Vašem plovilu po principu „ključ u ruke“.
Prepustite nam Vaše plovilo na godišnje održavanje kako bi ono bilo u vrhunskoj formi i spremno za plovidbu i kad vi niste u blizini. Svi radovi izvršavaju se u dogovoru s vlasnikom plovila. Bezbrižno uživajte u godišnjem odmoru i plovidbu uz našu 24 satnu tehničku podršku. 

Kako bismo Vam pružili najkvalitetniju uslugu, svi radovi na Vašem plovilu dokumentiraju se digitalnim fotografijama i videozapisima. Time nastojimo u svakom trenutku vlasniku plovila omogućiti detaljan uvid u izvršeni rad i stanje plovila.

Obratite nam se s povjerenjem i zatražite najkvalitetniju uslugu kakvu Vaše plovilo zaslužuje.


 

 

 20160402_150723 f

Powered by themekiller.com